Kadın Bağcıklı Siyah Sneaker
Kadın Bağcıklı Siyah Sneaker
Kadın Bağcıklı Siyah Sneaker
Kadın Bağcıklı Siyah Sneaker
Kadın Bağcıklı Siyah Sneaker

Kadın Bağcıklı Siyah Sneaker (242-2063ZN)

0.0
Fiyat : $ 44.39(KDV Dahil)

Enerjik ve şık bir görünüm sunan Active Wave sneaker modeli, günün her anında hareketli kalmanızı sağlayacak. Hem günlük kullanımda hem de dinamik aktiviteler sırasında maksimum konfor sunar.

:

Active Wave sneaker, estetik tasarımı ve işlevsel yapısıyla öne çıkıyor. Kalın tabanı ve dayanıklı yapısıyla günlük hayatın temposuna ayak uydurmak için idealdir. Yastıklama desteğiyle her adımda rahatlık sağlarken, şık görünümüyle tarzınızı tamamlar.

Ürün Açıklaması:

Şıklık ve İşlevselliğin Buluştuğu Nokta

Active Wave sneaker modeli, modern ve enerjik bir tasarıma sahip. 5 cm yüksekliğindeki kalın taban, gün boyu rahatlık ve denge sağlar. Yastıklama desteği ile adımlarınızı hafifletir, dinamik hareketlerinizi destekler.

Konfor ve Dayanıklılık

Suni deriden üretilmiş üst kısmı, uzun ömürlü bir kullanım sunarken, bilek hizasındaki orta yükseklik ekstra destek ve koruma sağlar. Özellikle yoğun tempolu günlerde, uzun yürüyüşlerde ya da hafif spor aktivitelerinde konforu hissedersiniz. Yan kısmında yer alan "MP The Coolest" baskısı ise sportif tarzınıza dinamik bir hava katıyor.

Her Adımda Rahatlık

36-40 numara aralığındaki seçenekleriyle, her kadına uygun bir model olan Active Wave, sportif ve şık bir görünümle rahatlığı bir araya getiriyor. Ürünün kalın tabanı yastıklama özelliği sunarak günlük kullanımda yorulmadan hareket etmenize olanak tanır.

Model
Active Wave
İç Materyal
Tekstil
Dış Materyal
Suni Deri
Kalıp
Ürünümüz Tam Kalıptır. Kendi Numaranızı Tercih Edebilirsiniz.
Bağlama Şekli
Bağcıklı
Taban
Eva Taban. Topuk Boyu: 4 Cm'dir.
Ürün Grubu
Sneaker
Sezon
Sonbahar-Kış
cultureSettings.RegionId: 4 cultureSettings.LanguageCode: TR
Delivery Truck